Nahaczyku.xmc.pl - Ryby 🪝 Wedkarstwo Morza Jeziora To Nasza Pasja!
Karp Design nahaczyku.xmc.pl
Pozdrowienia »                           JulaWeg: Cześć, ja nie jestem wędkarzem tylko zjadaczem ryb. Czy jest taka branża na tej stronie? | gastrropl: Ja też wierzę, że słowa mają ogromną moc. Cieszę się, że są tacy Twórcy jak Wy. Serdeczności | Bendtner52: Pozdrowienia dla fanów Arsenalu.  | grzelo045: kopernik napisz coś, pochwal się szczupakiem | grzelo045: Mięsiarze pozdrawiają Kubusia...."jarosza" he he he | kuba91: Pozdrowienia dla mięsiaży z Brzeźnicy :D:D | kopernik: na podkarpaciu bezrybie | DARIUSZ-IE: FISHMANIAK pozdrawia rodaków wędkarzy | adrian9870640: pozdrowienia dla wędkarzy z nowego dworu mazowieckiego i okolic | bobu012: pozdrawiam wędkarzy z Małej i podkarpacia |
. Agnieszki, Amalii, Czecha


Pstrąg a la ochmistrz dworu

Pstrąg a la ochmistrz dworu
Pstrągi przygotować jak pstrąga saute, posypać przyprawami, obrumienić z obu stron. Migdały sparzyć, obrać ze skórki, zetrzeć, włożyć do miksera razem z ananasem, obranymi z szypułek i opłukanymi truskawkami oraz koniakiem i przyprawami, włączyć mikser na 30 sekund. Następnie zalać pstrągi i zapiec w gorącym piekarniku.

Kategoria: Pstrąg, Autor: gibos,
dodano: [2006-05-25 22:32:47]



0.00
Zaloguj się aby zagłosować.
Składniki:
4 pstrągi,
tłuszcz do smażenia,
5 dkg migdałów,
10 dkg ananasa z puszki,
15 dkg truskawek,
15 dkg truskawek,
50 ml koniaku,
sól,
pieprz,
cukier i sok z cytryny do smaku. Inne z tej kategorii, Wyślij znajomemu, Zaproponuj własny



Komentarze

Obecnie brak komentarzy.

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać komentarze.

*** Osprzęt Wędkarski ***

Zielona belka

Wędkarstwo bez barier Ontario fishfever Ratuj Szczupaka Kochana Kavusia :-)* Wiertarki.xmc.pl
O nas | Współpraca | Polityka Prywatności | Reklama | Kontakt | Wolontariat w portalu
Copyright by nahaczyku.xmc.pl © 2006 - 2024. Wszelkie prawa zastrzeżone

www.xmc.pl